Dag en nacht bereikbaar |    0595-727000   /  06-36139221  

 Bovenhuizen 34, Uithuizen  |    info@hospicedeommejas.nl

Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Professioneel – betrokken – kleinschalig – geworteld in Noord Groningen – trotse houder van het Keurmerk Uitvaartzorg – lid van de Uitvaart Coöperatie. Kernwoorden die zeggen wie we zijn en wat we doen. Kernwaarden zijn zorg, aandacht en warmte. Familiebedrijf Uitvaartzorg van Stad tot Wad bestaat sinds 1968; dit jaar dus 50 jaar.


Een goed afscheid
Goed afscheid nemen helpt bij het dragen van de pijn van het verlies. Het is het fundament van goede rouwverwerking. Daarom is het verzorgen van een uitvaart voor ons meer dan alleen het professioneel regelen van de begrafenis of crematie. Bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad staan persoonlijk contact en respect voorop.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad adviseert en begeleidt bij het maken van de keuzes. We voeren uit wat aan ons wordt toevertrouwd. Wij staan naast u. Alles is goed en alles mag, iedereen is vrij eigen keuzes te maken, tenzij de wet het verbiedt. Onze uitvaartverzorger legt passende mogelijkheden aan u voor. Ook als er, om wat voor reden dan ook, weinig geld is. Zodat u na afloop van de uitvaart kunt zeggen ‘Het was een goed afscheid’.

 
Kwaliteit, flexibiliteit en eerlijke prijzen
Doordat we alles in eigen beheer doen, door rechtstreekse inkoop van bijv. uitvaartkisten en heel weinig overhead, zijn wij in staat uitvaarten te bieden tegen eerlijke prijzen. Wenst u een goedkope begrafenis of crematie? Of wilt u juist graag een zeer uitgebreide uitvaartplechtigheid? Wat u ook kiest: alle uitvaarten worden door ons verzorgd volgens de kwaliteitseisen van het Keurmerk Uitvaartzorg.

Voor u belangrijk om te weten:
-     U mag altijd van onze diensten gebruik maken. Of, hoe en waar u verzekerd bent maakt niet uit;
-     De totale uitvaartkosten zijn bij ons meestal lager, ook als u door voor ons te kiezen van uw uitvaartverzekeraar geen         ledenkorting ontvangt.


Onze dienstverlening begint niet altijd na een overlijden. Als u vooraf alles rondom de uitvaart wilt regelen en vastleggen – voor uzelf of voor uw ouders – kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden.


U kunt ons bereiken via de telefoonnummers 0595 433363 en 0596 650861
of ons e-mailadres info@uitvaartzorgvanstadtotwad.nl
Op onze website: www.uitvaartzorgvanstadtotwad.nl/  vindt u meer over ons en de uitvaartmogelijkheden.